

price
1500
flavor color
蒲公英色 Dandelion #ffd900
1.English 2.中国語 3.日本語
Let’s start off with this modern KI-NO-BI GIN based cocktail served in a traditional Japanese tea cup.
Notes of yuzu and green tea in this cocktail bring you an elegant and refreshing experience.
KI-NO-BI Gin is a Kyoto craft gin that uses 11 botanicals featuring notes of yuzu and gyokuro.
We selected Kyushu's cold-brew green tea exquisite blended with ripe yuzu. The cold-brewing is the best technique to bring out sweetness and “umami” (savory flavor) of theanine from green tea, which can be wonderful pairing during the meal.
Flavor color: 蒲公英色 Dandelion
柚子与绿茶飘香的金汤力
风味花语:蒲公英色
特选含有玉露(绿茶),柚子,山椒香气的京都“季の美”金酒作为基酒;萃取九州EN TEA茶园产绿茶柚皮混合茶,加入适量汤力水,一口清丽爽新,柚子香气满满,非常适合随餐饮用。工作结束后的第一杯酒选他不会错哦~
酒器是用奈良的红土,磁土,高温烧制之后涂漆,然后再用低温烧制,两种方法反复操作数次之后精致而成。这种方法制作出来的酒器带着多层重合烧制产生的厚重触感,最适合作为品酒器皿,完美包裹酒香,尽享带着绿茶柔软香气的和式味觉。
柚子と緑茶香るジントニックです。
緑茶に柚子皮をブレンドした九州の水出し緑茶を京都のクラフトジン”季の美”で贅沢に抽出し使用しています。
爽やかで、食事にもよく合います。
最初の一杯にも◎
奈良の赤土、磁土を使って高温で焼き締めた後に漆を塗って低温で焼くという作業を2度繰り返して作り上げた器です。
幾層にも重なり合う事によって生まれる重厚なタッチ。
味わいだけでなく香りも捉えやすいフォルムになっておりますので、和テイストの柔らかな香りもお楽しみください。
フレーバーカラー:蒲公英色 たんぽぽいろ
作家:大浦裕記