香味ハイボール.png

price
1600

flavor color
花緑青 HANAROKUSYOU #00a381

1.English 2.中国語 3.日本語

In Japanese, CO-MI vegetables (香味野菜) are vegetables that are used to add aroma and enhance the taste.

Refreshing Tanqueray no10 based cocktail perfectly balanced with Japanese and Western herbs.

 

Japanese Ginger called ‘Myoga’ and bergamot grown on the island of Shikoku, the home of our head bartender.

Myoga and Shiso perilla leaf keeps your cells healthy while lemongrass and bergamot help to let you relax and joy. 

Flavor color:花緑青 Hanarokusho

Japanese ginger, bergamot, lemongrass, chamomile

 

香味儿嗨爆

风味花语:花绿青

社员家乡的特产茗荷,佛手柑加上紫苏,柠檬草,是一杯清爽的鸡尾酒,喜欢植物香气的亲一定不要错过。触口弹爽的碳酸伴随治愈的香气这绝对是一杯可以放松心灵的饮品。

 

酒器是白石阳一先生的作品,把原土先粉碎成粉末状,仔细修整打磨得到的细滑平整酒器,完美包裹香味嗨爆细腻的气泡,多层复杂的清新味道。

 

スタッフの故郷で育つ茗荷やベルガモットに大葉、レモングラスを加えた爽やかな一杯。

香味好きの方は是非試してみてください。

弾ける炭酸とともになんとも心地よい香りがリラックスへと導いてくれます。

 

白石 陽一さんの作品は原土と呼ばれる未精製の土塊を一度パウダー状に砕き、丁寧にトリミングする事によりより滑らかなテクスチャーを生みます。

香味ハイボールのような微炭酸で繊細、複雑味のあるカクテルをより優しく包んでくれます。

 

フレーバーカラー:花緑青 はなろくしょう

ミョウガ、ベルガモット、レモングラス、カモミール

作家:白石陽一